000 | 01355nmm a2200385 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | ocm0001162421 | ||
003 | TR-IsHL | ||
005 | 20210628090143.0 | ||
008 | 150709s2010 tu tur | ||
007 | cr cn | ||
035 |
_a1162421 _b(N$T) |
||
050 | 0 | 4 |
_aTP248.65.F66 _bE74 2010 |
072 | 7 |
_aSCI _x010000 _2bisacsh |
|
082 | 0 | 4 |
_a660.6 _bERG 2010 |
100 | 1 | _aErgün, Özer | |
245 | 1 | 0 |
_aAz porsiyon ''GDO'' lütfen: GDO'lar ve diğer riskli gıdalar hakkında tüm bilmek istedikleriniz _h[electronic resource] / _cÖzer Ergün |
250 | _a1. bs. | ||
260 |
_aİstanbul : _bYalın Yayıncılık, _c2010 |
||
300 | _a159 p. | ||
650 | 4 | _aTarım ve Biyoloji | |
650 | 4 | _aAgricultural and Biological Sciences | |
650 | 0 | _aGenetically modified foods | |
650 | 0 |
_aAgricultural biotechnology _x Health aspects |
|
650 | 0 | _aTransgenic organisms | |
650 | 0 |
_aFood _x Biotechnology |
|
650 | 0 | _aGenetiği değiştirilmiş gıdalar | |
650 | 0 |
_aTarımsal biyoteknoloji _x Sağlık açısından |
|
650 | 0 | _aTransgenik organizmalar | |
650 | 0 |
_aGıda _x Biyoteknoloji |
|
650 | 7 |
_aSCIENCE / Biotechnology _2bisacsh |
|
655 | 4 | _aElectronic books | |
710 | 2 | _aHiperlink (Firm) | |
856 | 4 | 0 |
_3EBSCOhost _uhttp://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=e011xww&AN=1162421 |
902 | _a1162421 | ||
999 |
_c104912 _d104912 |