000 01355nmm a2200385 a 4500
001 ocm0001162421
003 TR-IsHL
005 20210628090143.0
008 150709s2010 tu tur
007 cr cn
035 _a1162421
_b(N$T)
050 0 4 _aTP248.65.F66
_bE74 2010
072 7 _aSCI
_x010000
_2bisacsh
082 0 4 _a660.6
_bERG 2010
100 1 _aErgün, Özer
245 1 0 _aAz porsiyon ''GDO'' lütfen: GDO'lar ve diğer riskli gıdalar hakkında tüm bilmek istedikleriniz
_h[electronic resource] /
_cÖzer Ergün
250 _a1. bs.
260 _aİstanbul :
_bYalın Yayıncılık,
_c2010
300 _a159 p.
650 4 _aTarım ve Biyoloji
650 4 _aAgricultural and Biological Sciences
650 0 _aGenetically modified foods
650 0 _aAgricultural biotechnology
_x Health aspects
650 0 _aTransgenic organisms
650 0 _aFood
_x Biotechnology
650 0 _aGenetiği değiştirilmiş gıdalar
650 0 _aTarımsal biyoteknoloji
_x Sağlık açısından
650 0 _aTransgenik organizmalar
650 0 _aGıda
_x Biyoteknoloji
650 7 _aSCIENCE / Biotechnology
_2bisacsh
655 4 _aElectronic books
710 2 _aHiperlink (Firm)
856 4 0 _3EBSCOhost
_uhttp://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=e011xww&AN=1162421
902 _a1162421
999 _c104912
_d104912